پایگاه علمی مهندسی معماری دریایی


سایت‌های شناسایی به دلیل وجود میدان مغناطیسی در اطراف زیردریایی‌ها قادر به تشخیص آن‌ها از فواصل دورتر می‌باشند اما عامل محدود کننده سیستم‌های شناسایی در زیر دریا معمولاً فقط نویزهای سنسورها نیست و وجود دیگر اثرات مغناطیسی در اقیانوس‌ها از جمله نویزهای گرمایی، سازه‌های اقیانوسی که توسط بشر ساخته شده‌اند، موج‌های سطح اقیانوس و اثرات ژئومگنتیک، آن‌ها دچار اختلالات زیادی می‌گردند.


ادامه مطلب
نویسنده: مهندس محمد حسین تورانی ׀ برچسب:مدل سازی ,سایتهای مغناطیسی , شناسایی زیر دریا , ׀ <-PostCategory-> ׀

 

ناوچه سبک >> بقیه در ادامه مطلب

ناوچه سبک (Corvette) یک کشتی جنگی کوچک،با قابلیت مانور بالا و آتش بار سبک است.در جریان جنگ جهانی دوم به عنوان کشتی محافظتی برای کاروان‌های دریایی در آمدند.

 


ادامه مطلب
نویسنده: مهندس محمد حسین تورانی ׀ برچسب:ناوچه , سبک, ׀ <-PostCategory-> ׀

موشک زیرسطحی اژدر اشکوال >> در ادامه مطلب

در سال1995،خبرهایی منتشرشد مبنی براینكه روس‌ها یك موشك زیرسطحی غیرهدایت شونده دارند كه سرعت آن به طور فوق‌العاده‌ای از سرعت موشك‌های دیگر این رده بیشتر است.

در سال 1995، خبرهایی منتشر شد مبنی بر اینكه روسها یك موشك زیرسطحی غیرهدایت شونده توسعه داده اند كه سرعت آن به طور فوق العاده ای از سرعت موشك های دیگر این رده بیشتر است و هیچ نمونه مشابه غربی نیز ندارد. از همان هنگام از این موشك با عنوان اشكوال، در منابع نام برده شد. ویژگی مورد توجه این موشك سرعت فوق العاده بالای آن در نزدیك شدن به هدف است كه عملاً شانس زیادی برای شناورهای سطحی و زیرسطحی برای فرار از این موشك باقی نمی گذارد.
                                                        >>

 


ادامه مطلب
نویسنده: مهندس محمد حسین تورانی ׀ برچسب:موشک , اثرسطحی , اژدر اسکوال, ׀ <-PostCategory-> ׀

ناوشکن ها >> بقیه در ادامه مطلب

در آغاز سده‌ی ۲۱، ناوشـکن‌ها سنگین‌ترین واحدهای جنگ سطحی برای استفاده عمومی هستند. تنها ۴ کشـور (آمـریکا، روسـیه، فـرانسه و پــرو) ناوهای سنگین‌تر در خدمت دارنــد.

ناوشکن (به انگلیسی: Destroyer) یک کشتی جنگی سریع، با توان مانور بالا و همزمان پایداری زیاد است که برای مقاصد اسکورت شناورهای بزرگتر در ناوگان‌های دریایی و یا گروه نبرد بکار می‌رود (در اصل قایق‌های اژدرافکن، بعدها زیردریایی‌ها و هواپیماها).
>>


ادامه مطلب
نویسنده: مهندس محمد حسین تورانی ׀ برچسب:ناوشکن, ׀ <-PostCategory-> ׀

 

 

>>

 

مقایسه‌ای آماری بین جماران و ناوشکن‌های مطرح جهان >> در ادامه مطلب

یکی از راه‌های ساده برای شناخت توانایی‌های هر وسیله، مقایسه است. عادتی دیرینه در ایرانیان که دوست دارند هر دستاورد و شاخصه و معیاری را با همنوعانش در جهان مقایسه کنند. این مسئله در بحث تجهیزات نظامی نیز صادق است. همین امر، موجب شد تا به مقایسه‌ای اجمالی بین جماران و برخی ناوشکن‌های معروف جهان بپردازیم. نکات قابل تأملی در این مقایسه وجود دارد که مطالعه آن، خالی از لطف نیست


ادامه مطلب
نویسنده: مهندس محمد حسین تورانی ׀ برچسب:مقایسه , ناوشکن , جماران , ناوهای برتر جهان, ׀ <-PostCategory-> ׀

صفحه قبل 1 صفحه بعد

CopyRight@ 2012 , www.keshti.org , All Rights Reserved
استفاده از مطالب سایت بدون ذکر منبع ممنوع می باشد . |
مهندس محمد حسین تورانی